Galerie

Va prezint trei sectiuni in care puteti vedea rezultatul muncii noastre si detalii despre ceea ce putem face pentru afacerea sau evenimentul tau!

Fotografie de produs

Unul din cele mai importante lucruri pentru o afacere este imaginea si vizibilitatea. Prin fotografia de produs aducem un plus de valoare si creativitate afacerii tale.

Ne ocupam de toate etapele, de la consultanta, pregatirea produsului, fundal, decorare, iluminare, la fotografiere si retusarea imaginilor.

Filme comerciale

Un filmulet are un impact si o vizibilitate mult mai mare decat o imagine sau o reclama scrisa. Producem  de la reclame ale produselor si serviciilor pana la videoclipuri, documentare si scurtmetraje.                             Amploarea filmelor comerciale este pe zi ce trece tot mai mare in mediul virtual.

Fotografie de nunta

De-a lungul anilor am avut onoarea de a fi alaturi de multe cupluri intr-unul din cele mai fericite momente a vietii lor. Am incercat sa surprind in imaginile mele ceea ce dupa ani si ani ne aduce o lacrima in coltul ochilor. Dupa ani vom rasfoi un album cu fotografii, un pod peste timp spre cele mai frumoase momente din viata.

Mirage Studio

TheFilmMaker

Creativitate, experientă și ambiție, din 2006.

Harta site

Fotografie de nunta

Fotografie de produs

Servicii

 INFORMATII

Contact

Mirage Studio|Fotografie de produs|Fotografie & Videografie de nuntă si comercială