Am avut marea placerea sa fiu alaturi de Anidora si Bogdan intr-unul din cele mai importante momente din viata lor si sunt onorat! Am lipit cateva cadre realizand un scurt filmulet dupa doar 2 zile de la eveniment, fiind nerabdator sa le arat evenimentul prin ochii mei si o parte din munca mea cat mai repede.

     Într-o toamnă fermecătoare, pe 8 octombrie, lumina blândă a soarelui a îmbrățișat povestea nunții lui Beatrice și a lui Claudiu la Province. Situat în inima dealurilor, acest loc pitoresc a fost martorul unei zile de neuitat. Linistea împrejurimilor a accentuat atmosfera deosebită, iar priveliștea superbă a contribuit la farmecul unic al evenimentului. În mijlocul acestei oaze de frumusețe, fiecare moment a strălucit ca parte a unei povești de iubire eternă

     Filmulețul nunții lui Lory și a lui Adrian, filmat la Villa Trevi, este o poveste de dragoste cu imagini pline de iubire și lumină. Fiecare cadru strălucește de afecțiune și pasiune, capturând momente autentice ale iubirii lor. Petrecerea ulterioară este o explozie de culoare și dinamism, reflectând bucuria și fericirea care i-a înconjurat pe cei doi miri în acea zi specială. Acest filmuleț este o amintire minunată a unei nunți pline de iubire și bucurie, care va rămâne în inimile lor pentru totdeauna.

Andreea si Lucian:

O zi calda de vara, freamatul frunzelor sub adierea vantului, caldura, emotie, familie, prieteni…..

fnunta

by Jan 9, 2024

Mirage Studio

TheFilmMaker

Creativitate, experientă și ambiție, din 2006.

Harta site

Fotografie de nunta

Fotografie de produs

Servicii

 INFORMATII

Contact

Mirage Studio|Fotografie de produs|Fotografie & Videografie de nuntă si comercială